Udtalelser

Dette fortæller mine kunder

Eva ser dig. Hun er blid og har den vildeste styrke samtidig. Eva tager fat og arbejder kroppen godt igennem, hun spotter hurtig hvor de ømme punkter er, og er nærværende i sine behandlinger. Det giver stor forløsning at være i Evas hænder. Hun får de varmeste anbefalinger med fra mig.

Maria

Jeg var så heldig at Eva kunne presse en tid ind til mig, til fødselsforberedelse dagen før jeg havde termin.

Det hjalp rigtig meget på mine spændte muskler i ryggen, lysken samt maven og jeg vil helt klart anbefale det til alle højgravide at forkæle sig selv og baby med en sådan behandling.

Camilla

Evas professionelle og nærværende behandling har hjulpet mig ud af stress, som havde sat sig i kroppen med smerte, ømhed og træthed. Evas faglige viden og indsigt hjalp mig til at give slip. Derudover har sin søn gået hos Eva for at komme fri for spændinger i maven og blive god til at passe på sig selv, lære at mærke efter. Han siger: ”Eva ved altid, hvor hun skal trykke”.

Jeg kan på det varmeste anbefale Evas kropsterapi til både børn og voksne.

Nathalie

Hej Eva, tak for behandlingen. Du er super god til at mærke efter hvor jeg har mine spændinger i kroppen og går direkte efter dem – det gør du på en rigtig fin og indfølende måde som virkelig sætter noget i gang. 5 STORE stjerner og anbefalinger herfra.

Danny

Jeg kan på det varmeste anbefale Eva Børmoses kropsterapi og Yoga til alle som enten har brug for en forståelsen af kroppens måde at reagere på ved sygdom og stress relaterede livssituationer eller som i mit tilfælde at have en kroniske smerteproblematik og kronisk sygdom.

Indtil jeg startede hos Eva for 2 år siden, indtog jeg dgl. 40 piller med stærkt smertestillende medicin og var totalt “indhyllet” i bivirkninger og en konstant sløv adfærd grundet svære kroniske øjensmerter. Endvidere var min krop efter mange års medicinsk behandling i svær ubalance.

Efter ganske få behandlinger forsvandt mine svære kroniske øjensmerter og jeg påbegyndte en langsom udtrapning af stort set alt smertestillende medicin, selvfølgelig i et tæt samarbejde mellem min læge og Eva.

Når jeg i dag fortæller om den kolossale forandring til lægevidenskaben, bliver det betegnet som et sandt mirakel , som ingen der har kendskab til min sygdom og historik, havde forestillet sig kunne lade sig gøre.

Dette ville aldrig have kunne lade sig gøre uden Eva’ store faglige viden, omsorg og forståelse for, hvor traumatiseret en krop og sind kan være efter en svær kronisk sygdom. Man er i de allerbedste hænder, faglige kyndighed og en mega forståelse for at kroppen reagerer vidt forskelligt, fra gang til gang.

Eva